Binnur Kaya Fan Sitesi

Sayın Binnur KAYA
Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi izmirde de çok yoğun bi hayran kitlen var!
Sinema filmlerinde diziler de seni sıkca görüyoruz. Sevdiğimiz şarkıcıların konserlerine gidiyoruz, ressamların sergilerine katılıyoruz vb.Biz hayran kitlen olarak beğendiğimiz oyuncunun imza günü vermesini istiyoruz yani sizin. sadece bizim okulda duyulduğu anda en az 500 kişi tereddüt etmeden katılır ve daha niceleri.Lütfen izmir de böyle bir proje yap! hayranlarınla buluş. böyle bir şey düzenlenirse emin olun en önde ben olurum.
Hem izmire geldiğinizde kuzenlerinizie görürsünüz. :)
lütfen en yakın zamanda gerçekleştirin. bizim okulumuzun gayet büyük bir kültür merkezi var(izmir kültür merkezi/alsancak) veya seçkin alışveriş merkezleri neresi olursa olsun! yer önemli deil eminim dolup taşıcaktır. Umarım sesim size ulaşır. bunları okuyacağınızı düşünmek bile beni çok heyecalandırıyor.
İyi günler...
Saygılarımla

Mert AMAÇ

Paylaş

Bu yazıya cevap verin!

Replies to This Discussion

İstanbul da da istiyoruz :D

Bu yazıya cevap verin!

Evet istanbul 'da da istiyoruz!!!

Bu yazıya cevap verin!

Arkadaşlar İzmir'den önce sırada İstanbul var, önce kendi yaşadığı şehir, dimi yani :). İmza günü bir yapsın, isterse sabaha kadar kapıda beklerim walla :)

Bu yazıya cevap verin!

evt istiyoruz binnur abla

Bu yazıya cevap verin!

Facebook'ta "Binnur Kaya'dan İmza Günü İstiyoruz!!!!" grubu açılmıştır herkezin gruba katılarak desteklemesini bekliyoruz. http://www.facebook.com/group.php?gid=43609025118

Bu yazıya cevap verin!

Gelsin biz de burda öyle bakalım değil mi :)
Zaten şu blog yazarları toplantısı yapıyorlar nefret ediyorum uyuz herifler.biri demiyor şöyle orta bir yerde ayarlayalım herkes katılsın.öyle bir organizasyon istiyoruz.
Not:Burayı boş bulunup tüm yorgunluğumla patlıyorum :)
Ama gelsin tabii imza gününe yine de...

Bu yazıya cevap verin!

almanya yada gelse harika olurdu..

Bu yazıya cevap verin!

AVRUPA YAKASI TÜRKİYE TURU YAPSIN. İMZA GÜNLERİ, ATA T-SHİRT, ADANA SÖZLÜGÜ, DİZİDE KULLANILAN EŞYALAR SATIŞA SUNULSUN. HAYDİ HARUN: PLATO.COM İLE BAGLANTIYI KUR. BEKLİYORUZ

Bu yazıya cevap verin!

BAHAR GELDİ, SEZON BİTMEK ÜZERE, İMZA GÜNÜ İLE İLGİLİ BİR ÇALIŞMA VARMI: BİNNUR FAN'S VE AVRUPA YAKASI FAN'S BİR STADYUMDA : İMZA GÜNÜ YAPILSIN. SPONSOR OLACAK PEK ÇOK YER OLMALI. PLATO.COM'A MESAJ YAGDIRALIM
Attachments:

Bu yazıya cevap verin!

evet dogru diyorsun arkadasim

Bu yazıya cevap verin!

evet frankfurtta gelsin merkezi

Bu yazıya cevap verin!

elazığa da bekliyoruz seni çok seviyorum binnurcummm

Bu yazıya cevap verin!

Bu yazıya cevap verin!

RSS

© 2009   Created by Harun on Ning.   Create a Ning Network!

Rozetler  |  Şikayet Et  |  Gizlilik  |  Terms of Service