Binnur Kaya Fan Sitesi

mert

avrupa yakasında şahıkamızın rolüne ne oldu?

132. bölümde bölüme katılan sevgili Binnur KAYA 40 bölümlük sözleşme yapmıştı umarım süre daha da uzar.diziye katıldığı ilk bölümlerde şahika daha çok görünmekteydi ama gün geçtikce verilen rol azaldı bu beni çok üzüyor. çok sevdiğimiz diziyi yazan çok sevdiğimiz Gürse BİRSEL şahikamıza daha çok rol ver artık kalitesini bozsun, salon kadını çizgisinden kaysın , herkesi parasıyla, fiziğiyle , zekasıyla,... dövsün! şunu söylemeden geçemiycem gerse BİRSEL gerçekten felsefe biliyor skeçlerde öyle güzel alıntılar yapıyor ki şok oluyorum bizi kıvrak zekanla döversin eminim. şahika nın bulunduğu sahnelerin daha daha da artmasını istiyoru(m/z).

Paylaş

Bu yazıya cevap verin!

Replies to This Discussion

eft bencede gülse abla bu baslıgı bır yerlerden görup okursa değerlendirmeli biz saikayı dızıde daha cok görmek istiyoruz

Bu yazıya cevap verin!

EVVVETTT KATILIORMM ARTMALI ŞAHİKA ROLLERİ!! DÖÖVMELİ YETENEKLE! :d :d ONU SEVİORUZ!

Bu yazıya cevap verin!

Evet sonuna kadar haklısın!!!!!

Bu yazıya cevap verin!

Kesinlikle katılıyorum. Şahika resmen bu diziye girdiğinden itibaren benim idolüm oldu. Daha önce Yalancı Damat'ta da çok seviyordum, hatta o diziyi izlemeye başlamamın sebebi de Binnur Kaya ama Avrupa Yakası'nda resmen kendini aşmış. Muhteşem ötesi ya. Engin Günaydın'la muhteşem bi ikili oldular aslında. Ben onu da çok seviyorum ve çok tanışmak istiyorum ikisiyle. İnşallah bir gün olur :)

Bu yazıya cevap verin!

Dizide en çok güldüğüm tipleme şahikaydı bencede daha çok rol verilemli:)

Bu yazıya cevap verin!

Dilber hala da geldi muhteşem oldu :))

Bu yazıya cevap verin!

ewet lütfen şahikanın rolü artsın...

Bu yazıya cevap verin!

bana göre tmm şahika da gzl ama dilber hala daha komik

Bu yazıya cevap verin!

bence şahikaya da eşit şekilde rol düşüyo bence burhana daha cok yer werilmeli

Bu yazıya cevap verin!

Bu yazıya cevap verin!

RSS

© 2009   Created by Harun on Ning.   Create a Ning Network!

Rozetler  |  Şikayet Et  |  Gizlilik  |  Terms of Service